thumb erno bilder fjorden rundt 2011 06Innbydelse til Påskesamlingen 2017

Flekkefjord kajakk-klubb ønsker alle andre kajakk-klubber i landet hjertelig velkommen til årets påskesamling 08-12 april. Opplegget blir som tidligere år med oppstart på palmelørdag og avslutning onsdag i påskeuken.

Det vil bli arrangert minst 2 treningsøkter daglig med mye padling. Vi har trygge rammer og godt med følgebåter. Det vil bli servert 3-4 smakfulle måltider hver dag med festbankett på mandagskvelden. Vi er i svømmehallen tirsdag kveld, der den årlige klubbstafetten arrangeres. Som alltid blir det tid til mye moro og sosialt samvær.

Overnatting skjer på Sunde skole, 4 minutters gange fra kajakk-klubben. Klubbene får hvert sitt klasserom, og dere må ha med madrasser og dyne/sovepose. Skifting og dusjing må foregå på skolen, da kapasiteten på klubben er for liten for så mange deltakere.

Prisen for samlingen er kr 1700,- pr deltaker/leder og inkluderer all bespisning, overnatting og alle aktiviteter vi arrangerer. Innbetaling gjelder som fullført påmelding og skal være registrert innen 24. mars. Prisen for etterpåmeldte er kr. 2000,-

Erfaringer fra siste års påskesamlinger gjør at vi ser oss nødt til presisere følgende punkter:

1. Det er påbudt med vest. Alle deltakere skal ha på vest under alle padleøkter.
  2. Kajakken skal være testet og ferdig innstilt før første økt på vannet lørdagen. Dette er ledernes ansvar og vil bli kontrollert under ledermøtet lørdag.
  3. Reglene for oppførsel på skolen er ikke diskuterbare. Ødelagt utstyr eller lokale skal erstattes, og klubbene blir eventuelt fakturert i ettertid. Avlåste områder skal respekteres og tørking av tøy skal kun gjøres på tilvist, egnet sted.
  4. Alle deltakere må ha med rikelig med varmt treningstøy, lue, vest, padlehansker, trekk, joggesko, badetøy og selvfølgelig åre og kajakk.  Privat utstyr og klubbutstyr på Flekkefjord kajakk-klubb skal ikke lånes uten å ha innhentet tillatelse på forhånd.
  5. Vi ønsker at dere oppgir lederens mobilnummer i forbindelse med påmelding.
  6. Vi håper at alle klubbene forbereder et underholdningsinnslag til festbanketten.

Hovedfokus vil som alltid ligge på trening og moro. Vi håper så mange som mulig vil ta turen til et Flekkefjord badet i påskesol!

Påmelding sendes til Sverre Monrad Amundsen

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og kontonummeret er 3030.27.70391.

Note: I tillegg til vår tradisjonell overnatting på skolen tilbyr Maritim Fjordhotell "Påske pris" for de som ønsker dette. Dobbeltrom kr. 995,- / Enkeltrom kr. 795,- pr natt kontakt: www.maritimfjordhotel.no - Tlf 38 32 58 00 - epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Ref. "påskesamlingen"

Husk fristen!

Styret i FKK