Ofte stilte spørsmål

Må jeg gå kurset om jeg har padlet før?

Ja, såfremt du ikke har god kjennskap til klubbens rutiner og kan dokumentere padleerfaring inkludert redning og tømming av turkajakker(referanser)

Hva skal jeg ha på meg på kurs?

Kle deg etter vanntemperaturen. Det beste er superundertøy/ullundertøy./ullsokker/lue Kle deg slik at du kan svømme. Husk tørtskift etter kurset.

Må vi trene redning?

Ja, selv om du ikke kommer til å velte selv skal du kunne hjelpe andre. Ved å øve på dette gjør du sporten sikrere for alle.

Kan man padle uten å bli våt?

Kajakk er vannsport, du blir garantert bløt. Klubben har garderobe meddusj og badstue tilgjengelig for medlemmene. Ta alltid med skift

Kan jeg padle alene etter kurset?

Hensikten med kurset er å skape et godt grunnlag for å begynne å padlekajakk. Så om du padler i trygt farvann og har hodet med deg kan du øvepå egen hånd. Jo mer du øver jo bedre blir du.

Kan jeg låne klubbåt etter endt kurs?

Ja, du kan låne båt, åre og flytevest så ofte du vil, etter du har blitt medlem, men du må bruke kajakken til padling- ikke til badeturer.